RekordRonny.se
 
 
 
 
 
 
    
    
    
    
    
    
    
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
    
    
    
    
    
 
 
Skriv ut den här sidan

Glöm GI-metoden, nu gäller Småbarnsdieten!

Det har sedan länge varit känt att tvååringar i allmänhet är slanka. I ett samarbete mellan barnläkare, röntgensköterskor, näringsterapeut och utmattade har därför denna nya diet tagits fram:

Dag 1

Frukost: Ett kokt ägg, en skiva rostbröd med aprikosmarmelad. Ät två små bitar av ägget och bred ut resten på golvet. Ta en bit av rostbrödet och smörj sedan in ansiktet och kläderna med marmeladen.

Lunch: Fyra färgkritor (valfri färg), en näve krossade potatischips och ett glas mjölk (tre klunkar, häll resten på golvet)

Middag: Ett kex, två mynt. Skräp från under soffan.

Kvällsmål: Rosta en skiva bröd och kasta den på köksgolvet. Till det fyra klunkar kvällsbadvattnet.

Dag 2

Frukost: Ta upp rostbrödet från igår från köksgolvet och ät det. Ät en sked vaniljsocker.

Lunch: Ett halvt rosa läppstift. En bit av en medtagen fimp (som de övriga familjemedlemmar tvingar dig att spotta ut) med en isbit.

Mellanmål: Slicka på en klubba så att den är klibbig, släpp ner den i sand. Slicka igen tills den är ren. Tappa den på mattan.

Middag: En sten eller torkad ärta, tryck först upp den i vänstra näsborren. Blanda ner läsk i potatismoset. Ät med sked.

Dag 3

Frukost: Två plättar och mycket sylt, som du gnider in ditt hår. Ett glas mjölk. Drick hälften varefter du klämmer ner plättar i glaset. Plocka upp klubban från igår från mattan, slicka bort luddet och göm den mellan soffdynorna.

Lunch: Tre tändstickor, chokladdryckspulver och en smörgås med sylt. Stoppa munnen full med bröd och spy till slut upp det på golvet. Häll ett glas mjölk på bordet och slicka upp det.

Middag: Glass, en näve chips, kaffe (om de andra inte märker det)

Dag 4

Frukost: En kvarts tub tandkräm, en bit tvål och en oliv. Häll ett glas mjölk i en skål med cornflakes. Häll på en halv kopp socker. När cornflakesen blir mjuka dricker du upp mjölken och matar hunden med flingor.

Lunch: Ät smulor från köksgolvet och vardagsrumsmattan. Sök fram klubban från soffan och ät upp resten av den.

Middag: Spagetti nedrörd i ett glas chokladdryck. Lämna köttbullarna på tallriken. Som dessert andra halvan av det rosa läppstiftet.

Det är bra att göra dieten effektivare med motion.

Här är några exempel:

  • Vrid och slingra dig på golvet i en stormarknad, stärk samtidigt dina stämband genom att vråla högt. Gör kraftigt motstånd när Securitas släpar ut dig ut butiken.

  • Spring överallt, hoppa emellanåt. Ramla regelbundet, att kravla sig upp stärker musklerna på ett mångsidigt sätt. Kom ihåg stämbanden: skrik medan du springer.

  • Be om en sparringpartner vid påklädning. Gör med alla krafter motstånd mot att bli påklädd. Nöj dig inte med de första kläderna, kräv att få byta dem åtminstone tre gånger.
Vi ses på stranden...   ...not!!

Senast uppdaterad 2007-05-20 21:27